Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Διόρθωση !

Επειδή θέλουμε να είμαστε σωστοί με όλους, δημοσιεύουμε τη διόρθωση του κυρίου Φραντζεσκάκη στη στήλη Κ9LIFE της Καθημερινής. Πηγή
ΥΓ. Ο δαίμων της παραδρομής (αυτόν επικαλούμαστε οι δημοσιογράφοι για τις γκάφες μας αυτός θα πληρώσει και πάλι τη νύφη...) μετονόμασε σε "αγροφύλακες" τους θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου της Ρόδου. Πρόκειται για τους δύο ανθρώπους που διαλεύκαναν την υπόθεση των απαγχονισμένων σκυλιών στο νησί και οδήγησαν τον δράστη στη Δικαιοσύνη για μία καταδικαστική απόφαση-σταθμό που αλλάζει τα δεδομένα, όπως γράφαμε στο Κ9 της 21 /3. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου μάς έστειλε τη διόρθωση, με το ακόλουθο αίτημα:

"Περιμένουμε από σας και την εφημερίδα στην οποία εργάζεστε, που χαρακτηρίζεται από αντικειμενικότητα και ευθύνη απέναντι στο αναγνωστικό κοινό της σε ό,τι αφορά τις ειδήσεις που αναδεικνύει, να διορθώσετε προς το ορθό την απόδοση των συγχαρητηρίων για την παραπάνω ενέργεια, γεγονός που θα έχει και συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα. Εκτιμούμε πως λόγω των παραπάνω, αν θεωρείτε πραγματικά αξιέπαινη τη συγκεκριμένη ενέργειά τους, οι θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγoυ Pόδoυ αξίζoυν την αναγvώριση του αναγνωστικού σας κοινού, έστω και τώρα".

Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, συγχαρητήρια στους θηροφύλακες, γιατί άνοιξαν το δρόμο σε μια νέα αντίληψη: Οτι, ίσως, αυτά που μας ενώνουν είναι, τελικά, περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: