Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Hunting Christmas!

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Δεν καταλάβαμε Χριστούγεννα φέτος οι περισσότεροι είναι η αλήθεια... Χθες τα γιορτάσαμε, σήμερα επιστροφή στη βάση μιας και αύριο ξημερώνει μία κοινή Δευτέρα σαν όλες τις υπόλοιπες του έτους... δηλαδή εργάσιμη. Δεν βαριέσαι... υγεία να υπάρχει και τα υπόλοιπα είναι πολυτέλειες σε τελική ανάλυση.

Λαγό δεν πήραμε (ω τι έκπληξις! ) αλλά περάσαμε ωραία. Σας παραθέτω ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ από τη βόρεια Πίνδο μιας και στο κυνήγι δεν συνέβη κάτι το συνταρακτικό να 'χουμε να λέμε. Για την ιστορία, τα σκυλιά τον σήκωσαν και τον κυνήγησαν με τις ώρες. Το μέρος όμως ήταν τεράστιο και έτσι μας πέρασε στα 100 μέτρα από ένα καρτέρι, όπου ορατότητα δεν υπήρχε. Τον ξανασήκωσαν κάποια στιγμή αλλά ήταν αρκετά μακριά. Ο καιρός δεν πολυβοήθησε μιας και το ψιλόβροχο (που στο τέλος έγινε χιόνι) βοήθησε τον λαγό να έχει βάσιμες ελπίδες ότι θα κάνει Χριστούγεννα και του χρόνου.



Ξημέρωμα σε μία κορυφή. Μαγεία



Τα σύννεφα απειλούν...

Προσπάθησα να μην τα τρομάξω...



Αλλά δεν τα έπεισα ότι δεν κινδυνεύουν...
Πόσες ιστορίες θα έχουν να διηγηθούν!

Κάπου εδώ τον περίμενα τον αυτιά αλλά εκείνος είχε άλλη άποψη...

Εκεί ο καιρός άλλαξε δραματικά και ήταν ώρα να τα μαζεύουμε. Μία σούπα κοτόπουλο με άπειρο μαύρο πιπέρι, λίγος ύπνος δίπλα στο τζάκι και τον σταυρό μας που αξιωθήκαμε να βρεθούμε και σήμερα δίπλα στη φύση.



4 σχόλια:

Anestis Ketsetzidis είπε...

Μας κάνεις και ζηλεύουμε εμάς που μείναμε στην πόλη.
Τυχεράκηδες!
Χρόνια Πολλά με υγεία.

stavRos είπε...

Ανέστη μου, έχει ο Θεος...
Χρονια πολλα και σε σενα και την οικογενεια σου!

achilleas είπε...

σωστοοος ο φιλος....πολυ σωστος....εξαλλου τα εχουμε πει πολλες φορες. το κυνηγι ειναι το κινητρο για να βγουμε σε αυτα τα μερη και να ζησουμε για λιγο εκει καποιες στιγμες!!! το αποτελεσμα δε μας ενδιαφερει....

stavRos είπε...

Ε... λίγο, όσο να πεις, μας ενδιαφέρει! Σημασία έχει βέβαια να μη γίνεται η κάρπωση αυτοσκοπός γιατί έτσι χάνεται η ουσία. Όμως και κανας λαγός που και που δεν κάνει κακό!!!