Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Βροχή, βροχή και πάλι βροχή.....


"Λόγω της κακοκαιρίας και της έντονης βροχόπτωσης, κατέρρευσε ένα σπίτι στο Μέτσοβο, ένα εργοστάσιο με δύο σπίτια στο Ανήλιο, ενώ κατέρρευσε και τμήμα της γέφυρας Γκόγκου. Κατολισθήσεις σημειώθηκαν και στο παλιό χιονοδρομικό κέντρο του Μετσόβου με αποτέλεσμα να κλείσει η παλιά εθνική οδός και ο δρόμος Μηλιάς Γρεβενών. Στο 56ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Τρικάλων στο Μέτσοβο η κυκλοφορία είχε διακοπεί για αρκετές ώρες.

Στο νησάκι των Ιωαννίνων τα ορμητικά νερά μπήκαν σε σπίτια και πλημμύρισαν δρόμους - Σε απόγνωση οι κάτοικοι, μιας και γίνεται λόγος για νέες βροχές το βράδυ.

Οι βροχές που έπεφταν τις τελευταίες μέρες, ξεχείλισαν τη λίμνη. Σύμφωνα με τον νομάρχη Ιωαννίνων που μίλησε στην τηλεόραση ''τα νερά στην επιφάνεια της λίμνης έχουν φύγει από την ανώτερη επιφάνεια που επιτρέπεται και το νερό δεν φεύγει για τον Καλαμά''.

Αποτέλεσμα ήταν τα ορμητικά νερά να μπουν σε σπίτια του Νησιού και να πλημμυρίσουν δρόμους και καταστήματα. Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση, αφού βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και η πρόγνωση της ΕΜΥ, αναφέρει πως το βράδυ θα πλήξουν την περιοχή νέες σφοδρές καταιγίδες."

πηγή: http://www.sigmalive.com/news/greece/331600

Τι θα γίνει ρε μάγκες? θα ρίξει κανα χιόνι στα ορεινά να κατέβει καμμιά μπεκάτσα???
Θα μου πείτε "εδώ οι άλλοι χάσαν τις περιουσίες τους και εσύ μιλάς για μπεκάτσες???"
Κατανοώ, αλλά ασ' τον "τρελό" στην τρέλα του....

Δεν υπάρχουν σχόλια: