Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

Οι Θεοί Δεν Πεθαίνουν Ποτέ... Εις Το Επανιδείν


Αυτό που διαβάζετε, ουδεμία σχέση έχει με τη θεματολογία του blog, αποτελεί όμως έναν τρόπο να τιμήσω στο ελάχιστο τη μνήμη ενός εκ των σπουδαιότερων τραγουδιστών της Rock και του Heavy Metal... Eξάλλου στη ζωή υπάρχουν πολλά πέρα από το κυνήγι, σωστά; Απόψε δεν θα κοιμηθώ, θα σε αποχαιρετήσω ακούγοντας τα διαμάντια που άφησες πίσω στην ανθρωπότητα. Αντίο Ronnie, η φωνή σου θα μας συντροφεύει στο υπόλοιπο της ζωής που μας έμεινε.

Με μια λιτή ανακοίνωση στο blabbermouth, η γυναίκα του Ronnie James Dio, Wendy, ανακοίνωσε πως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ο μεγάλος κοντός των Rainbow, Black Sabbath και Dio, άφησε για πάντα αυτό τον κόσμο.«Ξέρουμε πως μας αγαπάτε και σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την στήριξή σας όλο αυτό τον καιρό. Η μουσική του Ronnie θα ζει για πάντα. Παρακαλώ να σεβαστείτε την λύπη μας αυτές τις δύσκολες ώρες».

O γνωστός τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό πάλευε με τον καρκίνο και όπως δήλωνε και ο ίδιος «οι χημειοθεραπείες τον είχαν κουράσει πολύ». Γι’ αυτό το λόγο και ακύρωσε πολλές από τις φετινές του εμφανίσεις με τους Heaven And Hell.

Last in line. R.I.P.Where is your star
It is far, is it far, is it far
When do we leave, yeah
I believe, I believe...

Δεν υπάρχουν σχόλια: