Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι κυνηγοί ΔΕΝ στηρίζουν Νέα Δημοκρατία

Καιρό έχουμε να τα πούμε αλλά όπως και για τους περισσότερους, έτσι και για εμάς η κατάσταση έχει περιέλθει σε τέτοια σημεία ώστε να μην υπάρχει η απαιτούμενη όρεξη και φυσικά το μεράκι.

Παρ' όλα αυτά εδώ είμαστε, ελπίζουμε και σεις!


Αφορμή για την παρούσα ανάρτηση είναι η προ ημερών είδηση περί υποψηφιότητας του κυρίου Σταθόπουλου, προέδρου της Δ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας με τη ΝΔ. Το πρόβλημά μου φυσικά δεν έχει να κάνει με την υποψηφιότητα του Σταθόπουλου αλλά με το πως παρουσιάστηκε αυτή από τα μέσα και φυσικά με τις εμφανείς προσπάθειες να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι κυνηγοί ως σύνολο ή έστω το ΚΕΚ, προσχωρούν στη Νέα Δημοκρατία.

Αυτά είναι γελοιότητες, κανείς δεν έχει καμία εξουσιοδότηση να παζαρεύει τους κυνηγούς ως ψηφοφόρους στα κόμματα. Η συγκρότηση Κυνηγετικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών αφορά σε θέματα κυνηγετικά και περιβαλλοντικά. Ουδείς έχει την άδεια μας να μας εκπροσωπεί πολιτικά και προς αυτό καλό θα ήταν να γίνει σαφές ότι οι κυνηγοί ψηφίζουν όπως νομίζει ο καθένας από αυτούς.

Κατά τα λοιπά, αναζητώ τη χρησιμότητα και τη λογική του να υπάρχει Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών στις μέρες μας. Ούτως ή άλλως δεν έχει κανένα νόημα η ύπαρξη ενός κόμματος που η θέση του είναι "στηρίξτε τους κυνηγούς που κατέρχονται υποψήφιοι με άλλα κόμματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: