Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Κυνήγι και Εκλογές...



Πλησιάζει λοιπόν ο καιρός που το Ελληνικό εκλογικό σώμα θα οδηγηθεί στις κάλπες αυτή τη φορά για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, με την ιδιαιτερότητα του σχεδίου Καλλικράτης που αλλάζει άρδην τη μορφή δήμων και περιφερειών της χώρας μας.
Δεν πρόκειται περί βουλευτικών εκλογών που σίγουρα το αποτέλεσμά τους θα παίξει τον ρόλο του σχετικά με την εξέλιξη του κυνηγιού αφού από αυτές ορίζεται ο νομοθέτης. Ούτε βεβαίως περί ευρωεκλογών που το ΚΕΚ κυνηγά την ψήφο μας ώστε να εκπροσωπήσει τους κυνηγούς στο (έστω και παροπλισμένο) ευρωκοινοβούλιο αλλά και για να κάνουν οι κυνηγοί τη δική τους "επίδειξη δύναμης".
Παρ'όλα αυτά είναι σίγουρα προς όφελός μας να εκλέγονται και να αποκτούν θεσμικό ρόλο άνθρωποι που δεν πέφτουν στην παγίδα της ψευτοκουλτούρας που συνοδεύει το "οικολογικό" "κίνημα" της χώρας μας.
Επομένως πριν ασκήσουμε το δικαίωμά μας καλό θα είναι να θυμηθούμε ποιοι και πως στάθηκαν απέναντι στο σπορ που αγαπάμε και να αποφασίσουμε αναλόγως αφού συγκρίνουμε τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας απόφασης.
Επίσης ελεύθερα και από εδώ μπορείτε να υπενθυμίζετε στους ψηφοφόρους της περιφέρειας και του δήμου σας τις απόψεις των υποψηφίων για το κυνήγι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: